PDA

View Full Version : Itmg 2



Mistery
10-02-2006, 12:58:09
ITMG2 is not just a sim. Featuring the latest in Intel technology, it allows you to call the shots in a busy IT department. You hire, you fire IT staff. You control the IT budget, choosing which technologies the company employees should be equipped with to do their jobs to the best of their ability. Do well, and your success will be rewarded.
The goal is to create the most streamlined and profitable company possible through technology leadership and aim for the optimum work environment. Claim global bragging rights on the ITMG2 leaderboard. Be a master of the universe!

You need to register to be able to play it.

http://itmg2.intel.com/eng/

poopthrower
10-08-2006, 21:17:30
I don't really get this game. Whenever something goes wrong, all hell breaks loose. The instructions do not explaing how to solve some prolems.

tears-dont-fall
10-08-2006, 22:38:52
This game is so confusing..

poopthrower
10-08-2006, 23:31:07
Okay, i figured it out, and now it's kinda fun. Whenever something goes wrong (red computers) you need to drag the icon of your character on that particular computer, then it will fix it.

benny130
10-09-2006, 15:29:04
I am having trouble with the little games that pop up every now and then.

Cna anyone help?

tears-dont-fall
10-09-2006, 16:02:57
You have to try to beat them.If you have a virus, a game will pop up and you have to beat it to be able to get rid of the virus. If you dont beat it then you have to fix a few computers.

poopthrower
10-10-2006, 04:20:43
Has anybody made it to level two? I'm there and it seems like there is no difference between the first level and the next. Any ideas?

lucybeal
10-10-2006, 10:16:11
i'm stuck on "the knowledge tree"
my person stands there at 0%, with things spinning around it's head
and i can't get out of it without quitting the game
please help!
:rog:

ThemePark
10-10-2006, 13:09:23
There should be a small green circle with an x in the right corner of the knowledge tree part of the screen, that's for closing it.

glomer1163
10-11-2006, 17:14:20
Is there anything you can do other than study and wait for problems?

george147
10-11-2006, 18:31:23
how long has it taken u guys 2 get ur valid acc thing ive been waiting for ages!!!!!!! its getting boring

glomer1163
10-11-2006, 19:43:35
I got mine in 2 seconds.

poopthrower
10-11-2006, 21:05:20
Yeah, i got mine right away.

And to answer a previous question about things to do. The answer is no, all you do is wait for problems and study. I'm on the 3rd level and things are getting incredibly difficult.

hello890
10-11-2006, 21:47:57
How do you get to a new level? I have been on level 1 forever. Is there something special you have to do to go up level?

george147
10-12-2006, 20:03:12
can i tell me ppl to stress out or sumthing cuz my ppl keep on leaving!!!!!!! plz tell me

poopthrower
10-13-2006, 04:57:00
You go to a new level after you have learned all of the skills.

George147- I'm not sure what your problem is, can you clarify?

saskia_1989
10-14-2006, 15:48:56
I have learned all of the skills of the knowledge tree in level 1...but I am still in level 1

poopthrower
10-14-2006, 19:51:33
make sure all of the computers are working then you have to finish the day.

hello890
10-16-2006, 19:37:03
I finished learning all the skills in the knowledge tree. I completed the day and Im still on level 1. Im still not sure how to get to the next level.

poopthrower
10-16-2006, 21:17:23
i don't know, maybe you have to make a certain amount of profit...

bunny_eyez_kill
11-20-2006, 19:26:58
i have been waiting for proper ages for my email!!!!
HURRY UP!!!!!!!!
nevermind spelt my email rong!!

Heartofthedark
11-20-2006, 19:37:14
i love this game its fun :D

bunny_eyez_kill
11-20-2006, 19:49:19
heartofthedark do u know how to get a network adapter for like the server room after you buy a new thing????
nvrmd figured it out eventually!!!

Bender
11-25-2006, 04:29:07
LOL, one of my guys had a problem because he " couldnt find the "any" key". what an idiot! and then i sent one of my staff to fix ut and it said that the problem was to complex for him to solve. LOL

Heartofthedark
11-25-2006, 18:30:32
that is because you need to train ur staff when there is a problem the screen will flash a color the first time you get a staff they can handle the lightest shades of red then train them and its darker ect.