Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Adobe Flash CS3 Help

  1. #1

    Default Adobe Flash CS3 Help

    i need help with this... whenever i download and install the program, the setup comes up and says

    Installation cannot continue until the following applications are closed:

    Internet Explorer

    Please close the application(s) listed above and click "Try again" to continue the installation. Click cancel to exit setup.

    I've got all programs closed and i click try again but it displays the same message and i've even tried restarting my computer but it still says the same thing...

  2. #2
    Pandaman Hitman's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovo
    Posts
    5,556

    Default

    Have you tried pressing Ctrl+Alt+Delete and see what processes you have open. If you didn't, try it and let me know how it goes.
    Happy endings are just unfinished stories...

    PandaMan

    Elite member of the Looney Bin with ex wife "SimplyCrazy" and on-line kids "Wirodeu, Bread ...and Rannei"


  3. #3

    Default

    I did what you said and ive seen 3 or 4 iexplorer.exe's. one of them uses 64k mem usage, 11k, and 37k. ive tried ending them but they just come back. is this the result of some kind of virus?

    EDIT: something else is going wrong -.- when i run setup.exe, it says that there's already running and i need to finish the first installation but there is none. i uninstalled it and installed it again and this time the popup with the 2 files transferring the paper comes up and after its finished doing what ever its doing, nothing happens
    Last edited by LaZzieHien; 08-27-2007 at 19:37:23.

  4. #4
    Veteran Mistery's Avatar
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Watching from above
    Posts
    48,860

    Default

    You might be interested in this:
    http://www.adobeforums.com/cgi-bin/webx/.3bc4b5f7
    There are already some suggestions for this problem, maybe one of them will work for you.
    And unfortunately, I don't think that we are more able to help you with that than the Adobe forums.

  5. #5
    Pandaman Hitman's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovo
    Posts
    5,556

    Default

    Quote Originally Posted by LaZzieHien
    I did what you said and ive seen 3 or 4 iexplorer.exe's. one of them uses 64k mem usage, 11k, and 37k. ive tried ending them but they just come back. is this the result of some kind of virus?

    EDIT: something else is going wrong -.- when i run setup.exe, it says that there's already running and i need to finish the first installation but there is none. i uninstalled it and installed it again and this time the popup with the 2 files transferring the paper comes up and after its finished doing what ever its doing, nothing happens
    I see the Ctrl+Alt+Delete is in the forum that Mistery posted and they have the same problem as you. Well then, I suggest you run a virus scan on your computer. It's more than possible that you have a virus or spyware on your computer.
    Happy endings are just unfinished stories...

    PandaMan

    Elite member of the Looney Bin with ex wife "SimplyCrazy" and on-line kids "Wirodeu, Bread ...and Rannei"


  6. #6

    Default

    ugh. i COULD try this method if only the dam setup would come up. i open up setup.exe and nothing happens

  7. #7
    Pandaman Hitman's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovo
    Posts
    5,556

    Default

    You could try running a virus scan first then downloading the setup again afterwards. Sorry, this is all I can think of.

    Btw. Which setup are you talking about. The virus scanner's setup or the program's setup you want to install?
    Happy endings are just unfinished stories...

    PandaMan

    Elite member of the Looney Bin with ex wife "SimplyCrazy" and on-line kids "Wirodeu, Bread ...and Rannei"


  8. #8

    Default

    sorry i took so long to post. umm im talking about the Adobe Flash CS3 setup. the red thing never pops up

  9. #9
    Pandaman Hitman's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Kosovo
    Posts
    5,556

    Default

    Did you run the virus scan first? If not, then try ending all the explorer.exe processes then running the Adobe setup.
    Happy endings are just unfinished stories...

    PandaMan

    Elite member of the Looney Bin with ex wife "SimplyCrazy" and on-line kids "Wirodeu, Bread ...and Rannei"


  10. #10

    Default

    I'm am so confused I read 3 forums in flash and I want to do it to but I'm confused soom people are talking about flash 8 and some about adobe CS3 and whan I went to adobe there were updates, downloads arggggggggggggg I need help and please E-mail me your help
    Last edited by ILikePizza; 12-08-2007 at 20:35:01.

Similar Threads

  1. Looking for freeware flash maker?
    By ZoMAYoR in forum Game development in general
    Replies: 16
    Last Post: 09-09-2019, 10:09:48
  2. How to create an escape game - a series of flash tutorials
    By Lazarou in forum Game development in general
    Replies: 11
    Last Post: 05-09-2015, 04:27:39
  3. Adobe Flash CS4 video tutorial
    By Lilliputt in forum Flash Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-25-2011, 10:12:18
  4. Actionscript for ADOBE FLASH CS3
    By SteelersFreak in forum Programming in General
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2008, 17:20:11
  5. Replies: 11
    Last Post: 02-11-2008, 03:44:18

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •